Peste 400 de persoane sunt documentate la moment pentru primirea mijloacelor bănești în schimbul voturilor, riscând amenzi administrative de până la 37 500 de lei. Anunță poliția care, precizează că în baza informațiilor din anchete, continuă documentarea cazurilor de corupere a alegătorilor în campania electorală. 

Publicat:22.10.2024, 16:09

Majoritatea celor vizați ar colabora cu ancheta și astfel vor fi scutite de la plata amenzilor, conform legii. Oamenii legii spuncă se focusează în continuare pe documentarea persoanelor care au acceptat bani în schimbul voturilor, dar și celor care au influențat procesele de a corupe alegătorii.

Citeste si : Peste 100 de oameni s-ar putea alege cu o amendă de până la 37 de mii de lei, după ce au primit mită pentru a vota într-un anumit mod la scrutinul din 20 octombrie - VIDEO

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.