Politistul care a provocat accidentul de langa Aeroport spune ca nu-si recunoaste vina. Declaratiile au fost facute de avocatul acestuia care a mentionat ca masina avea semnalul sonor aprins in momentul accidentului. 

Ultimul update: 23.10.2023, 17:14 Publicat:23.10.2023, 17:04

Totodata, fiind intrebat de jurnalisti daca erau urme de franare la locul accidentului, avocatul politistului nu a vrut sa raspunda. 

„Asta-i tot.”

Acum doua zile, in apropierea Aeroportului International Chisinau, un motociclist si pasagerul acestuia au murit pe loc, dupa ce motociclistul a intrat intr-o masina de politie, aflata in misiune. Agentul de circulatie, care se afla la volan a fost retinut pentru 72 de ore.

Citeste si : Noi detalii despre accidentul tragic din apropierea Aeroportului: soferul masinii de politie a fost retinut pentru 72 de ore - VIDEO

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.