Presedintele Azerbaidjanului, Ilham Aliyev, a ajuns la Chisinau pentru a participa la Summitul Comunitatii Politice Europene, care va avea loc la 1 iunie, la Bulboaca. Anuntul a fost facut de Grupul Media pentru Stiri de Securitate privind Summitul Comunitatii Politice Europene.

Publicat:31.05.2023, 16:14

 

 

Summitul Comunitatii Politice Europene se va desfasura maine, 1 iunie si va reuni peste 50 de presedinti, prim-ministri si inalti oficiali europeni. Comunitatea Politica Europeana este o platforma infiintata anul trecut, in urma invaziei Rusiei in Ucraina, la initiativa presedintelui Frantei Emmanul Macron si intruneste liderii europeni cu scopul de a discuta si a identifica solutii pentru cele mai urgente probleme ale Europei, precum securitatea, stabilitatea si rezilienta energetica.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.