Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, se va întâlni vineri cu premierul Dorin Recean, la Chișinău. 

Publicat:02.10.2024, 20:54

Potrivit unui comunicat emis de Guvern, Recean îl va întâmpina pe omologul său de la București cu onoruri militare la Casa Guvernului.

„Premierii ambelor state vor avea o întrevedere bilaterală, precum și o ședință în format extins a delegațiilor. Prim-miniștrii Dorin Recean și Marcel Ciolacu vor susține declarații de presă, iar ulterior, oficialii vor participa la evenimentul de donare a microbuzelor școlare din partea Guvernului României, care va avea loc în fața Executivului”, se arată în comunicat.

Totodată, prim-ministrul României se va întâlni și cu șefa statului, Maia Sandu și cu președintele Parlamentului, Igor Grosu. 

„Agenda vizitei este centrată pe aprofundarea parteneriatului strategic bilateral pentru integrarea europeană a Republicii Moldova și fortificarea legăturilor comercial-economice moldo-române”, se mai arată în comunicat.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.