Primarul de la Boldureşti, care acum două luni a lovit un adolescent de 14 ani și a fugit de la locul accidentului rămâne în arest pentru încă 30 de zile. Magistrații de la judecătoria Chișinău cu sediul Ciocana au acceptat astăzi demersul depus de procurori. Avocatul lui Ciochină spune ca decizia este una neîntemeiată și o va contesta la Curtea de Apel Chișinău.

Publicat:19.04.2024, 17:04

Ciochină nu a fost nici astăzi prezent la ședința. Avocatul acestuia susține ca a reușit să vorbeascǎ  cu el despre noaptea în care s-a întâmplat accidentul, însă a refuzat să ne spună ce anume a declarat clientul lui.  În același timp, procurorul declară  ca urmărirea penală va fi finalizată în curând, odată ce au primit rezultatele tuturor expertizelor. 

Primarul de la Boldurești a fost reținut pe 21 februarie la două zile de la producerea tragicului accident, după ce ar fi încercat să inducă în eroare ancheta. 

Potrivit poliției, mai întâi Ciochină ar fi schimbat plăcuța de înmatriculare la o mașină asemănătoare cu cea care ar fi lovit adolescentul de 14 ani, după care ar fi înscenat un accident pentru a ascunde urmele celui din 19 februarie.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.