Doua masini parcate pe o strada din capitala au fost distruse dupa ce un copac imens s-a prabusit peste acestea. Martorii spun ca in preajma se afla si o femeie, care a fost ranita. Pentru ca arborele a avariat tevile blocului din apropiere, locatarii au ramas fara apa calda.

Publicat:15.10.2019, 18:58

Catalin GORIA, REPORTER PRO TV: „Copacul crestea chiar langa tevile de la Termoelectrica, iar cand s-a prabusit, le-a indoit. Coroana era atat de mare incat a rupt aceste bariere de metal, a smuls firele electrice si a distrus doua automobile care erau parcate in fata acestei case.”

Catalin GORIA, REPORTER PRO TV: „Acestea sunt automobilele care au fost distruse. Acest Hunday are capota, farurile, parbrizul si tavanul deteriorate. Iar aceasta Honda, din cate se vede, s-a ales doar cu aripa stanga si capota avariate.”

Copacul s-a prabusit ieri, pe strada Mihail Lomonosov din cartierul Telecentru al capitalei. Astazi acolo a venit o echipa de la Termoelectrica pentru a repara tevile avariate.

Iar muncitorii de la spatii verzi au evacuat copacul.

Oamenii care locuiesc in preajma au tras o sperietura zdravana. Acest barbat era afara cand copacul s-a prabusit si a vazut cum o femeie, care se afla in preajma, a fost ranita. El i-a acordat primul ajutor.

„Trebuie sa fie vie, dar deja cum s-a primi nu stiu. Ia spart capul, eu i-am acoperit rana, curgea sange.”

Martorii spun ca femeia a fost transportata la Institutul de Medicina Urgenta. Medicii de acolo nu ne-au raspuns la telefon pentru a confirma informatia si a ne oferi detalii despre stare ei de sanatate. Responsabilii de la spatii verzi spun ca copacul a fost evaluat si ca trebuia taiat, dar nu au facut-o din cauza masinilor parcate care blocau accesul. Acum acestia au anuntat proprietarii de automobile sa elibereze zona pentru a taia restul copacilor care prezinta pericol.