Un automobil a fost surprins cum intra cu viteza intr-o masina care venea din sens opus, acum trei zile, pe drumul din apropierea satului Peresecina. Momentul a fost filmat de o camera de bord a unui automobil din preajma.

Publicat:27.01.2024, 11:05

UPDATE: 15:40 Potrivit politiei, totul s-a intamplat ieri, in jurul orei 15:00. Un sofer de 57 de ani, aflandu-se la volanul unui Renault in curba a pierdut controlul asupra volanului si a derapat pe banda opusa, lovindu-se cu un automobil de model Renault condus de un sofer de 57 de ani care se deplasa regulamentar cu directia spre municipiul Orhei. 

In urma accidentului rutier ambii conducatori au fost transportati la Spitalul Raional Orhei.

Totadata, conducatorii auto au fost supusi testarii alcoolscopice, rezultatul fiind de 0.00 mg/l. 

La moment se intreprind masuri in vederea stabilirii tuturor circumstantelor.

STIRE INITIALA Din imaginile video transmise la adresa redactiei PRO TV, se vede ca totul s-a intamplat ieri, in jurul orei 16:00.

O masina s-ar fi alunecat pe sosea, astfel s-a izbit violent in alt automobil care venea din sens opus. Deocamdata nu cunoastem daca cineva a avut de suferit in urma impactului.

Contactati de PRO TV, responsabilii de la politie nu ne-au raspuns la telefon pentru a ne oferi detalii.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.