Un spectacol grandios adaptat după romanul „Tema pentru acasă” de Nicolae Dabija a avut loc aseară la Arena Chișinău. Pe scena a urcat soprana Valentina Naforniță, care în premieră a evoluat în calitate de actriţă şi interpretă în acelaşi timp. Ea a jucat rolul principal alături de actorul român Marius Manole. Jocul actorilor, decorul, luminile , muzica și dansul s-au combinat armonios, astfel că cei prezenți în sală au rămas impresionați.

Publicat:18.04.2024, 19:13

Muzică clasică, teme dureroase şi situaţii provocatoare – este ceea ce au pus actorii pe scenă la spectacolul gradios organizat la Arena Chisinau.

Concertul–spectacol "Între Cer şi Pământ"   este inspirat din romanul „Tema pentru acasă”, de Nicolae Dabija și a fost conceput de dirijorul Cristian Spătaru și regizat de Daniela Burlaca. În premieră, celebra soprană Valentina Naforniţa a încercat postura de actriță, interpretând rolul principal, alatări de renumitul actor român Marius Manole.

Toate detaliile muzica, jocul actorilor, luminile, coregrafia, recuzita și instalațiile i-au cucerit pe spectatori.

Alături de Valentina Naforniță și actorul român, Marius Manole,pe scenă au urcat actori ai Teatrul Geneza Art din Chișinău, orchestra "Camerata Chișinău" și dirijorul Cristian Spătaru.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.