Tânărul de 18 ani care în mai a ucis o femeie și bătut și înjunghiat un bărbat și l-a ascuns într-un beci improvizat din curte a fost trimis pe banca acuzaților. Dacă va fi găsit vinovat acesta ar putea fi condamnat la 20 de ani de închisoare sau chiar la deetenție pe viață.

Publicat:02.07.2024, 22:18

Violina MORARU, COMUNICATOR, PROCURATURA GENERALĂ: „Învinuitul în noaptea lui 11 mai, fiind în stare de ebrietate alcoolică, aflându-se la domiciliul unui bărbat din raionul Glodeni, în cadrul unui conflict spontan, l-a amenințat pe ultimul cu un cuțit și l-a scos din domiciliul său ducându-l la marginea satului Ustia, raionul Glodeni. Acolo, l-a închis într-un beci improvizat.”

Bărbatul a fost găsit de polițiști, abia după două zile, fiind în stare gravă.

Bărbatul a fost descoperit ăîn momentul în care oamenii legii au venit să-l rețină pe tânărul de 18 ani, căutat pentru că ar fi omorât o femeie de 74 de ani din sat. 

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.