Tânărul de 18 ani din raionul Glodeni care a omorât și violat o bătrână, dar și a încercat sa-și omoare și amicul de pahar a fost trimis pe banca acuzațiilor. 

Publicat:02.07.2024, 15:13

Potrivit Procuraturii Generale, totul s-a întâmplat la 11 mai 2024.

Tânărul se afla în casa victimei și ambii erau în stare de ebrietate. La un moment dat, între ei s-a iscat un conflict.

Făptașul a început sa-l amenințe pe bărbat cu un cuțit, iar apoi l-a scos din casa lui și l-a dus în satul Ustia satului Ustia și l-a închis într-un beci.

După aceasta, l-a lovit de nenumărate ori, iar cu un obiect dur a încercat să-l stranguleze, până când victima și-a pierdut cunoștința.

Văzând că bărbatul este în viață, a acoperit intrarea în beci cu crengi și pământ și l-a lăsat să zacă în interior.

Peste două zile, poliția în timpul cercetării unui alt caz de omor comis tot de învinuit, a găsit victima în acel beci, în stare gravă, însângerat și fără puteri.

Tot în aceeași zi, învinuitul fiind în stare de ebrietate a intrat în casa unei femei de 74 de ani din satul Ustia și a a atacat bătrâna cerându-i bani. După ce victima i-a refuzat acesta a lovit-o cu pumnii și picioarele 

Ulterior, făptașul a înjunghiat femeia, iar apoi a violat-o. Apoi a furat din casă 10 200 de lei, un telefon mobil și a fugit. 

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă până la 20 ani de închisoare sau detenție pe viață. 

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.