Cadavrul unui copil de 14 ani a fost extras de salvatori din iazul La Izvor, din capitala. Acesta a cazut sub gheata impreuna cu prietenul sau de 12 ani, care a reusit sa iasa la suprafata. 

Publicat:27.01.2024, 11:16

Potrivit IGSU, apelul a fost receptionat ieri, in jurul orei 23:00.

Baiatul impreuna cu prietenul sau au mers la joaca. Acestia au intrat pe lacul inghetat, iar la un moment, gheata a cedat si copii s-au prabusit.

Copilul de 12 ani a reusit sa iasa la suprafata si a plecat acasa, iar baiatul de 14 ani nu a mai putut.

„Salvatorii, chinologii si politistii au efectuat lucrari de cautare insa acestea nu au dat rezultat. In dimineata zilei de 27 ianuarie lucrarile au fost reluate. Salvatorii au reusit sa recupereze din iaz la ora 8:30 corpul neinsufletit al minorului in varsta de 14 ani. Acesta a fost gasit la o distanta de aproximativ 20 de metri de la mal”, sustine IGSU.

Cazul este investigat de organele de drept.

In context, Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta atentioneaza oamenii care au in grija minori sa nu le permita aflarea pe lacurile inghetate.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.