O femeie de 74 de ani a murit intoxicată cu fum, după ce locuința sa a luat foc, la Anenii Noi. 

Publicat:18.10.2024, 08:23

Potrivit IGSU, totul s-a întâmplat astăzi, la ora 07:15, în satul Cobusca Veche. O casă de locuit a luat foc. Imediat, o echipă de salvatori a intervenit pentru a stinge flăcările. 

În urma incendiului, au fost distruse mai multe bunuri materiale dintr-o cameră, iar în antreul locuinței, salvatorii au găsit cadavrul unei femei de 74 de ani, care s-ar fi intoxicat cu produsele de ardere.

Totodată, un alt incendiu a avut loc ieri, într-un bloc de locuit cu 5 nivele din orașul Orhei. Un apartament de la etajul 3 a luat foc. Două echipaje de pompieri au intervenit. Focul a afectat parțial bunurile dintr-o odaie cu suprafața de 12 m².

În timpul intervenției, salvatorii au evacuat 7 persoane din apartamentele vecine, printre care și un bărbat de 42 de ani care a suferit o intoxicație cu produsele de ardere. Ulterior, acesta a fost transportat la spital. 

Potrivit primelor cercetări, incendiul ar fi izbucnit de la o țigară nestinsă. 

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.

Sursa foto: Facebook/ Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI