Trei șoferi din Căușeni au fost trași pe dreapta de poliție, după ce au urcat băuți și fără permis la volan. Mijloacele de transport au fost ridicate, iar pe caz au fost inițiate procese penale.

Publicat:18.10.2024, 14:35

Potrivit poliției, primul caz a fost înregistrat în satulCîrnățenii Noi. Un bărbat de 51 de ani a fost stopat de polițiști în timp ce conducea neuniform o motocicletă. Acesta nu deținea permis de conducere. Testat cu aparatul Drager, rezultatul a arătat o concentrație de 0,78 mg/l.

Un alt caz a avut loc în satul Plop- Știubei. Un bărbat de 38 de ani a fost oprit în timp ce conducea haotic un Opel, fiind testat alcoolscopic rezultatul a arătat o concentrație de alcool de 0,99 mg/l în aerul expirat.

Iar cel de-al treilea caz, a fost înregistrat în satul Hagimus, polițiștii au stopat un motociclist care se deplasa haotic. Acesta avea o concentrație de alcool de 0,81 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

În toate cazurile mijloacele de transport au fost ridicate la parcarea specială și au fost inițiate procese penale, iar bărbații riscă amenzi între 125.000 și 150.000 de lei sau închisoare de la 2 la 5 ani.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.