Un bărbat din Chișinău a ajuns de urgență la spital, după ce a fost victima unui accident rutier. Acesta trecea strada pe trecerea de pietoni, când a fost luat pe capotă de un șofer. Atenție! Urmează imagini care vă pot afecta emoțional!

Publicat:28.06.2024, 09:17

Accidentul a avut loc pe 26 iunie, pe strada Trandafirilor din capitală. Bărbatul de 42 de ani a vrut să treacă strada, după ce a cedat trecerea unui automobil.

În momentul în care era aproape pe banda a doua, a fost luat pe capotă de o mașină condusă de un bărbat de 43 de ani, care ieșea dintr-o benzinărie și intenționa să vireze la stânga. Momentul acidentului a fost surprins de o cameră de bord. 

Polițiștii au declarat pentru PRO TV că în dependentă de gravitatea leziunilor cu care s-a ales victima, șoferul va a fi sancționat conform legislației .

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.

Sursă video: Telegram/ СтопХАМ Молдова