Un bărbat de 38 de ani din Ialoveni a fost condamnat la șase luni de închisoare cu executare pedepsei în penitenciar de tip semiînchis pentru că a urcat băut la volan. 

Publicat:18.09.2024, 16:14

Potrivit Procuraturii, bărbatul, la data de 30 iulie 2023, pe timp de zi, fără a deține permis de conducere, a urcat la volanul unui automobilul în stare de ebrietate și s-a deplasat pe străzile satului Horăști, raionul Ialoveni. Fiind stopat de colaboratorii poliției și testat i-a fost depistată concentrația vaporilor de alcool în aerul expirat de 0,49mg/l, concentrație care, potrivit legii, reprezintă stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat.

Cauza penală a fost examinată în instanța de judecată în lipsa inculpatului, din motiv că acesta s-a eschivat de la prezentarea la ședințele de judecată.

Inculpatul a fost anunțat în căutare și urmează a fi plasat în arest preventiv, la reținerea acestuia.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.