Un copac imens s-a prăbușit în această dimineață într-o curte de bloc, din sectorul Botanica al Capitalei. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Pentru PRO TV, reprezentanții întreprinderii Spații Verzi au confirmat incidentul și au oferit mai multe detalii.

Publicat:06.09.2024, 13:12

Potrivit persoanei care ne-a rugat să-i păstrăm anonimatul, totul s-ar fi întâmplat astăzi în jurul orei 10:00, pe strada Dimineții 51/B.

Aceasta a precizat că copacul a căzut peste mașini, deși în imagini nu se vede foarte bine acest lucru.

Contactați de PRO TV, directorul interimar al „Î.M. „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi”, Tudor Gîrbu, a spus că copaci au căzut pe mai multe adrese și pe toate s-a intervenit.

„Pământul s-a înmuiat, arborii s-au îngrelat de la toată greutatea asta ce se acumulează pe sol șia căzut și pe Dimineții, și pe Vasile Badiu, pe drumul Viilor, Lev Tolstoi”, a declarat Tudor Gîrbu.

Acesta a precizat că mașini nu au fost avariate în urma prăbușirii copacilor, doar aseară pe strada Teilor 6 a fost atinsă puțin o mașină.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.

Sursă foto/ video: PRO TV