Un microbuz de ruta cu moldoveni s-a ciocnit puternic cu un alt autotursim, in aceasta dimineata, pe o sosea din Ungaria. Doua persoane au avut de suferit, printre care una a fost descarcerata de salvatori.

Publicat:24.02.2024, 14:38

Solicitat de protv.md, purtatorul de cuvant de la MAEIE, Filip Cojocaru ne-a comunicat ca accidentul s-a produs pe traseul Artand spre Berettyoujfalu, in districtul administrativ Hajdu-Bihar: „Ambasada Republicii Moldova la Budapesta s-a autosesizat si a solicitat informatii de la autoritatile maghiare referitor la circumstantele producerii accidentului. 

Autoritatile locale au informat misiunea noastra diplomatica ca printre cetatenii Republicii Moldova nu sunt decedati. Mentionam ca, doi cetateni care au suferit rani usoare li s-a oferit toata asistenta necesara. MAE precizeaza ca ambasada tarii noastre la Budapesta va oferi asistenta consulara necesara cetatenilor Republicii Moldova”.

Sursa video: facebook.com/trassaMd

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.