Un moldovean de 60 de ani a ajuns pe mâna poliției după ce a pus la cale o schemă prin care aducea în Moldova țigări și alcool contrafăcute din Ucraina. În urma unor percheziții  la domiciliul acestuia au fost găsite peste 230 mii de țigarete și aproape 300 de litri de alcool de contrabandă.  

Publicat:02.07.2024, 14:52

Ofițerii Serviciului Vamal și procurorii PCCOCS au găsit de asemeena automobilul bărbatului, care era ticsit cu pachete de țigări, dar și mai multe cutii cu alcool. 

Potrivit acestora, bănuitul transporta mărfurile în spații speciale din caroseria microbuzelor de curse internaționale. Oficial acesta declara că transportă pietriș, nisip sau cereale. El nu este la prima abatere, anterior procurorii au trimis în judecată alte două dosare pentru în care este cercetat pentru contrabandă cu țigări.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.