Un cetatean al Republicii Moldova ar fi fost impuscat acum doua zile, la Paris. In urma traumelor primite, acesta a decedat.

Publicat:13.02.2024, 14:42

Potrivit presei franceze, tanarul in varsta de 28 de ani a fost gasit mort, intr-o parcare.

Potrivit aceleasi surse, politia franceza ar fi stabilit ca este vorba despre o omor intentionat de catre o banda criminala din Franta. 

Mai multe circumstante se stabilesc, iar pe acest caz, autoritatile din Franta au deschis o ancheta. 

Ulterior, rudele victimei au facut un apel pe Facebook si s-au adresat pentru ajutor financiar ca tanarul sa fie adus si inmormantat in Moldova:„Dragi consateni, deja stiti vestea trista ca Dorel Gancear s-a stins din viata in urma unui conflict cu persoane necunoscute, a fost impuscat mortal. Cu rugamintea rudelor am acceptat sa fac aceasta postare si sa va rog sa ne organizam si sa adunam suma necesara pentru repatrierea lui Dorel. Suntem multi in Paris dar si in Italia, Germania, Olanda, din numele parintilor indurerati va rugam sa donati care cit poate ca sa fie repatriat corpul neinsufletit a lui Dorel si sa poata parintii sa il inmorminteze", a scris o ruda de a tanarului, intr-o postare de Facebook. 

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.