Un tânăr de 26 ani, originar din Rîbnița, regiunea transnistreană, a ajuns în stare gravă la spital, după ce a căzut de pe o stâncă din apropierea Mănăstirii Saharna. Acesta a căzut în gol de la o înălțime de aproximativ 30 de metri. 

Ultimul update: 24.06.2024, 19:00 Publicat:24.06.2024, 11:44

Elena BĂETRĂU, OFIȚER DE PRESĂ, IP REZINA:  „Preliminar s-a constatat că un tânăr de 26 de ani, în timp ce cobora de pe o stâncă din apropierea unei mănăstiri, a alunecat și a căzut în gol. Imediat, tânărul a fost transportat de urgență la spital.”

Responsabilii de la Spitalul Raional Rezina ne-au spus că tânărul a fost adus în stare gravă, dar stabilă. Ulterior, însă, acesta a fost transferat la spitalul din Rîbnița. Potrivit presei din stânga Nistrului, tânărul s-a ales cu mai multe fracturi și contuzie cerebrală.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.