Compania aeriană Wizz Air lansează trei noi destinații de pe Aeroportul Internațional Chișinău. Astfel, din toamnă, vor fi disponibile curse spre Viena, Varșovia și Abu Dhabi. Anunțul a fost făcut de ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu.

Ultimul update: 04.07.2024, 17:10 Publicat:04.07.2024, 17:06

„Vești bune: încă trei noi destinații de pe Chisinau International Airport. Din toamnă, compania aeriană Wizz Air lansează curse spre Viena, Varșovia și Abu Dhabi. De pe 30 septembrie, în fiecare zi de luni, miercuri și vineri, vor fi operate cursele Chișinău – Viena și Chișinău – Varșovia", scrie ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu.

Totodată, ministrul anunță că pe 27 octombrie, va fi lansată cursa Chișinău – Abu Dhabi. 

"Zborurile vor fi operate în zilele de miercuri, vineri și duminică. Continuăm să oferim cetățenilor noștri cât mai multe curse spre cât mai multe destinații. Călătorii frumoase tuturor!", transmite Spînu.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.