Vești bune pentru șoferii din capitală. Închiderea podului de pe strada Mihai Viteazul, a cărui primă porțiune urma să fie gata la sfârșitul lunii iunie, se amână. Se întâmplă din motiv că autoritățile municipale nu pot găsi căi de ocolire a acelei zone.

Publicat:01.07.2024, 23:01

Dumitru CEBAN, ȘEF ADJUNCT DIRECȚIA GENERALĂ MOBILITATE URBANĂ: "Așteptăm răspunsul de la CFM în vederea indentificării căilor alternative întru neadmiterea blocării și creării ambuteiajelor excesive în legătură cu lucrările de reparație. 

- Atunci când vom avea conlucrare și cooperare cu CFM vom putea decide asupra alternativelor și asupra mecanismului și programului calendaristic de închidere a pudului Mihai Viteazul."

Solicitarea de a închide integral podul de pe strada Mihai Viteazul a venit din partea agentului economic. Motivul ar fi urgentarea finalizării lucrărilor la prima porțiune a podului, care urma a fi reabilitată, conform promisiunilor autorităților, până la sfârșitul lunii iunie. Lucru care nu s-a întâmplat.

Podul de pe strada Mihai Viteazul a intrat în reparație în martie anul trecut și potrivit proiectului ar urma să fie dat în exploatare în noiembrie 2024, adică peste 5 luni. Pentru lucrările de reabilitare au fost alocate 108 milioane de lei.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.