In ultimele 10 zile, 33 de soferi au incercat sa-i mituiasca pe politistii rutieri din Republica Moldova dupa ce au fost prinsi incalcand regulile de circulatie rutiera.

Publicat:12.02.2024, 19:48

Potrivit politiei, in ultimele cazuri, trei mii de lei au refuzat politistii de patrulare de la un sofer de 39 de ani, care a incalcat limita de viteza in satul Prepelita din raionul Singerei.

Un alt sofer de 22 de ani care conducea un ATV prin apropierea satului Vatici din Orhei, a propus mita sefului Inspectoratului de politie Orhei pentru conducerea unui mijloc de transport fara numere de inmatriculare, fara a detine permis de conducere si fiind in stare de ebrietate cu o concentratie de 1,35 mg/l de vapori de alcool in aerul expirat.

In acest context, Inspectoratul General al Politiei reaminteste cetatenilor ca mita atrage raspundere penala si este o infractiune.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.