Și-au deschis o fabrică de țigări acasă, iar polițiștii au deconspirat-o. Afacerea ilegală a fost inițiată și era administrată de doi frați din Bălți. Polițiștii au făcut percheziții și au confiscat tutun și alte obiecte de aproximativ jumătate de milion de lei.

Publicat:18.09.2024, 21:36

Din imaginile publicate de ofițerii de investigație se văd cutii și saci întregi în care era tutunul mărunțit și pregătit pentru fabricarea țigărilor. De asemenea, au fost găsite și cateva dispozitive folosite pentru asta.

Diana FETCO, OFIȚER DE PRESĂ LA IGP: „În timpul perchezițiilor au fost ridicați șapte saci cu tutun pentru fabricarea țigărilor, peste 300 de  litri de alcool, masă vegetală cu miros specific, precum și un dispozitiv de fabricare a țigărilor și peste 300.000 tuburi goale cartonate pentru injectarea tutunului în țigări cu ajutorul dispozitivului.”

Potrivit poliției, cei doi bărbați care administrau fabrica clandestină au 39 și 48 de ani. Nu este clar deocamdată, de când aceștia au pornit așa-numita afacere de familie și nici cum vor fi pedepsiți pentru asta.