Un complex rezidențial în suburbia capitalei devine tot mai atrăgător pentru cei care doresc să scape de agitația, traficul și zgomotul urban. Dacă demult visai la un apartament, unde să te bucuri de aerul proaspăt și natură, atunci Milanin Residence în Durlești este exact ce cauți. Te invităm să descoperi de ce viața în complexul nostru poate deveni cea mai bună opțiune pentru tine și familia ta.

Publicat:02.07.2024, 08:59

1. Sănătate: Este primul lucru cu care, la sigur, asociezi viața în afara orașului. Și ai perfectă dreptate. Alegând un apartament în Durlești construit de NG Invest, vei putea face o pauză de stresul capitalei și să ai, în sfârșit, un somn relaxant.

2. Spațiu nelimitat dincolo de ușa ta de intrare: Milanin Residence Durlești oferă acces direct la natură, pe care o găsești chiar în pragul complexului nostru locativ! Aici vei admira florile și vegetația din jur, vei savura plimbarile prin pădure, cântecul păsărilor și sclipirea stelelor. Ce poate fi mai frumos pentru liniștea ta sufletească și refacerea forțelor după toată agitația de care ai parte cotidian?!

3. Calitatea locuinței: Alege un dezvoltator de încredere, cu o experiență de ani și diligență în asigurarea calității construcțiilor. Aducându-și experiența în suburbia capitalei, NG Invest oferă apartamente fiabile și moderne, unde fiecare casă devine un adevărat refugiu, o sursă de liniște și confort.

4. Infrastructura dezvoltată: La Milanin Residence Durlești, vei găsi tot de ce ai nevoie pentru o viață confortabilă: de la supermarketuri și terenuri de sport, la școli și grădinițe. Aflat la doar 30 minute de centrul Chișinăului, aici garantat vei beneficia de combinația unică între o viață liniștită din periferie și accesul la toate facilitățile orașului.

5. Stil de viață suburban: Făcând parte din comunitatea Milanin Residence din Durlești, zi de zi vei putea să te bucuri de natură într-un cerc de oameni care au aceleași valori ca și tine.

Alătură-te Milanin Residence, Durlești, și începe o nouă etapă în viața ta — una plină de frumusețe și confort. Apelează-ne chiar azi la +373 69 88 88 58 și află mai multe detalii.

*Acest articol este un produs comercial