Aniversarea a 20 de ani de activitate a brokerului de asigurări Eurolife a fost sărbătorită ieri, marcând un moment deosebit în piața asigurărilor din Republica Moldova. În această perioadă, Eurolife a devenit un partener de încredere al companiei GRAWE Carat Asigurări, contribuind semnificativ la dezvoltarea segmentului de asigurări de viață.

Publicat:19.09.2024, 15:46

Patrick KOLB, MANAGER GENERAL EUROLIFE GROUP:  „Suntem aici deja de 20 de ani și împreună cu partenerul nostru am dezvoltat piața de asigurări în Moldova. Eurolife și Grawe Carat, aceasta este combinația perfectă.”

Peter HRONOVSKY, MANAGER GENERAL EUROLIFE GROUP:  „Suntem cei care au început domeniul asigurărilor de viață și suntem bucuroși că am contribuit mult la dezvoltarea pieței financiare de aici.”

Cu o istorie bogată pe piața asigurărilor, Eurolife nu doar că vinde produse de asigurare, dar își asumă și un rol esențial în dezvoltarea pieței asigurărilor din Republica Moldova. Prin colaborarea strânsă cu GRAWE Carat Asigurări, brokerul a contribuit la creșterea încrederii în asigurările de viață și a educației financiare în rândul cetățenilor.

Veronica MALCOCI, DIRECTOR GENERAL, “GRAWE CARAT ASIGURĂRI”:  „Împreună am contribuit la creșterea educației financiare. La moment deservim peste 47 de mii de clienți.”

Paul SWOBODA, VICE-PREȘEDINDE AL CONSILIULUI SOCIETĂȚII GRAWE CARAT ASIGURĂRI:  „Moldova este foarte specială pentru noi, deoarece aici Grawe este singura companie puternică de asigurări de viață, iar Eurolife este unul din cei mai mari brokeri de asigurări de viață.”

EUROLIFE Broker de Asigurare este un consultant financiar de top pe piața asigurărilor de viață din Moldova.

*Acest articol este un produs comercial