Chiar si tinand cont de popularitatea si fiabilitatea brandului Apple, dispozitivele corporatiei americane sunt predispuse la defectiuni. iPhone-urile si iPad-urile cad in apa, bateria cu timpul tine mai putin, unele butoane se uzeaza, setarile software-ului esueaza. Problemele pot fi variate, solutia este clara - trebuie sa va adresati la un service specializat. Pentru inceput nu acordati atentie pretului scazut al mesterilor privati si al centrelor mici de servicii! Ieftin nu inseamna intotdeauna calitate!

Publicat:03.03.2023, 13:07

Proprietarii telefoanelor iPhone de obicei au deja experienta in interactiunea cu unele service centre . Unii au fost multumiti, altii refuza sa contacteze un anumit service din cauza calitatii proaste a serviciilor, sau a  inselaciunii. In domeniul reparatiilor de telefoane mobile s-au inventat multe trucuri, oportunitati de a insela clientul, de a beneficia de munca de slaba calitate. Prin urmare, inainte de a alege specialisti carora le incredintati repararea iPhone-ului dvs. de incredere, colectati informatii de incredere despre acestia.

 Semne de fiabilitate a centrului de service pentru reparatie iPhone, MacBook, iMac:

1.Specializare. Un service de incredere este specializat in repararea dispozitivelor a unui anumit brand. Daca se ia totul in reparatie - de la smartphone-uri la masini de spalat - acest lucru este alarmant.

2.Informatii despre site. Site-ul web al companiei contine informatii de contact sigure, o lista de servicii furnizate, costuri si termene de livrare. Costul exact al reparatiei este indicat pe site-ul service-ului, inclusiv pretul lucrarii si costul componentelor. Pretul in serviciu nu difera de cel indicat pe site, chiar daca doar in scadere.

3.Personal competent. Cand sunteti consultat telefonic, obtineti informatii complete, deoarece managerul intelege problema reparatiei.

4.Reputatie de incredere. Inainte de a vizita serviciul, este indicat sa verificati recenziile clientilor, si pe diferite site-uri. Daca recenziile au fost scrise doar pentru ultima luna, acest lucru ar trebui sa va avertizeze, poate ca sunt facute la comanda! De asemenea, merita sa va uitati la recenziile hashtag-urilor de pe retelele sociale, aceasta este cea mai fiabila metoda.

5.Diagnosticare. Prima etapa de lucru este diagnosticarea obligatorie a dispozitivului. Daca va numeste o defectiune si este luata pentru a fi remediata fara testare preliminara - fugiti de astfel de „specialisti”!

6.Informatii complete. Inainte de reparatia dispozitivului, se numeste exact termenul de finalizare a lucrarii, costul acesteia. Service-urile  de incredere au in stoc piesele necesare, nu pierd timpul comandand si livrandu-le. Reparatia principala a hardware-ului se efectueaza, de regula, in prezenta clientului.

7.Zona deschisa de reparatii. Service centrele moderne de calitate functioneaza in mod deschis. In cele mai multe cazuri, clientul are dreptul de a observa munca inginerului de service si de a comunica cu acesta. Este o zona deschisa, si nu o reparatie in alta camera sau in spatele unui tejghea inalt, caz in care nu te vei gandi sa furi piese de schimb sau sa te uiti la informatii personale.

8.Acord. Fiecare comanda este documentata, derulata conform contractului.

9.Plata ulterioara. Un centru de calitate nu primeste un  avans, plata serviciilor se face dupa lucru.

10.Obligatii de garantie. Un service de incredere este responsabil pentru piesele instalate si pentru munca de instalare a acestora. Foaia de garantie trebuie sa contina informatii despre lucrarile efectuate, piesa inlocuita si perioada de garantie.

11.Pret adecvat. Destul de ciudat, dar si costul prea mic al reparatiilor este alarmant. De regula, in astfel de cazuri, se folosesc piese de schimb de calitate scazuta, despre care clientul nu este avertizat. Astfel de piese se defecteaza rapid, proprietarul trebuie sa plateasca adaugator pentru reparatii. De asemenea, un centru de service bun are o gama de piese de schimb de calitate.

Daca locuiti in Chisinau sau in regiune,si  doriti sa obtineti servicii de calitate pentru echipamentele reparatie Apple , iPhone, iPad, MacBook  sau iMac la un pret accesibil, veniti la Arron Service. Aici veti gasi suport tehnic de incredere!

Concluzie: atunci cand alegeti un centru de service, trebuie sa va ghidati dupa informatiile primite si bunul simt a service-ului.

Site: www.arron.md 

Retelele de socializare: 

Instagram - arron.md 

Facebook - Arron Service

Adresa Chisinau Bodoni 31 

Tel: 022011133

*Acest articol este un produs comercial