Pentru al treilea an consecutiv, maib - cea mai mare bancă din Moldova, susține participarea Republicii Moldova la concursul Eurovision Song Contest. În cadrul unei conferințe, organizate de postul public de televiziune, care este și organizatorul evenimentului, maib și-a exprimat suportulpentru cultura națională și promovarea talentelor autohtone în spațiul european.

Publicat:19.04.2024, 10:48

Giorgi SHAGIDZE, PREȘEDINTELE MAIB: „A devenit o tradiție pentru maib să susțină proiectele culturale importante. Din această perspectivă, Eurovisionul este una dintre cele mai bune oportunități pentru Moldova să arate tot ce are mai bun în fața Uniunii Europene și nu doar.  Am ascultat piesa, este minunată și îi doresc Nataliei succese mari.”

La rândul său, Natalia Barbu a menționat că este pregătită pentru marele concurs.

Natalia BARBU, INTERPRETĂ, REPREZENTANTA MOLDOVEI LA EUROVISION:„Așteptările sunt mari, pentru că toți ne dorim să ajungem în top, la acest concurs. Vreau efectiv să trăiesc acel moment, să știu că dau tot ce am mai bun din mine.”

Daniela CRUDU, ȘEFA DELEGAȚIEI EUROVISION MOLDOVA: „Anul acesta am avut parte de niște parteneri de încredere. Tocmai din acest motiv, aducem sincere mulțumiri partenerilor noștri și sperăm că nu va fi doar pentru 3 ani consecutivi, ci va deveni o tradiție bine instituită.”

De 3 ani, maib este partenerul difuzării Eurovision Song Contest în țara noastră.

*Acest articol este un produs comercial