Un eveniment cu speakeri de talie mondială! Alex Yanovsky şi Eugen Isachenko sunt doar câţiva dintre oamenii de succes care au venit la Chişinău pentru cel mai grandios business forum din ţară. O conferinţă pre-eveniment a avut loc în unul dintre cele mai rafinate restaurante din oraş. Ce teme au fost abordate în timpul conferinţei, dar şi cu ce impresii au rămas oamenii de afaceri despre locaţia în care a avut loc evenimentul, află dintr-un reportaj marca O Seară Perfectă.

Publicat:23.10.2024, 15:45

Omul de afaceri, Vadim Millioner a menționat:  „Acesta e un eveniment cu câțiva speakeri care au aterizat ieri, domnul Alex Yanovsky este un multimilionar, are peste 700 de restaurante și peste 10 mii de lucrători. Acesta a venit să împartă cu noi experiența lui. Aici sunt prezenți circa 150 de oameni de afaceri din diferite domenii”.

Evenimentul a avut loc într-un restaurant cu o experienţă de peste 20 de ani în organizarea celor mai frumoase reuniuni. „Este o locație extraordinar de frumoasă în primul rând, este o locație exclusivă. Mie foarte tare îmi place, de fiecare dată când vin la un eveniment sunt uimit, căci mereu au ceva nou față de alte locații. Bucătăria tot este extraordinară. Am ales să venim anume aici ca să uimim și speakerii străini și oamenii de peste hotare pentru că, avem din diferite țări oameni de afaceri”, a mai adăugat Vadim Millioner.

Bolile cardiace la copii - cum le descoperim? Natalia Gavriliuc, medic cardiolog-pediatru: „Simptomele depind de vârsta copilului” - VIDEO

De asemenea, antreprenorul Dumitru Talmazan a notat: „Este o ocazie excepțională să revad antreprenorii ocupați. Avem două oportunități, pe o parte, facem cunoștință printr-o atmosferă mai intimă, mai personală de discuție cu speakerii noștri, dar nu excludem că și ne revedem cu cei cu care colaborăm”.

Într-o atmosferă magică, cu un design interior spectaculos, oamenii de afaceri au discutat despre business şi nu doar. Psihologul Eugen Isachenko a rămas cu impresii plăcute: „Oamenii de aici sunt înțelepți, sunt foarte deschiși și prietenoși”.

Mere coapte - desertul copilăriei! Ce ingrediente poți folosi pentru a obține un desert delicios dar și sățios, îți explică food blogger-ul Valeria Țurcan - VIDEO

Business coach-ul Ghenadie Polonsky a spus: „Aici m-au invitat să vorbesc despre business. Mă simt foarte confortabil, totul este organizat la cel mai înalt nivel”.

Omul de afaceri Nicolae Pojoga a menționat că tema familiei este extrem de importantă, astfel, aceasta a fost și ea discutată la business forum: „Un eveniment foarte plăcut și util. Mulțumim organizatorului pentru că, a avut curajul ca într-un forum de business să plaseze o temă ce ține de relațiile de familie. Până la urmă, noi facem afacerea, dar seara mergem la familie și dimineața tot de acolo ieșim”.

De asemenea, Cătălina Pojoga a adăugat: „Majoritatea care fac afaceri, dacă îi întrebi pentru ce o fac, ei o să răspundă că pentru copii o fac, pentru viitorul lor mai bun. Însă, venind acasă nu toți lucrează la fel de mult. Aici s-a discutat această întrebare și cei care au fost prezenți au primit un răspuns”.

Impactul infecțiilor virale asupra sănătății inimii la copii! Află detalii de la medicul cardiolog-pediatru Natalia Gavriliuc - VIDEO

Un alt subiect în cadrul conferinţei a fost educaţia din şcoli. „Noi, părinții, ne dorim ca cei mici să meargă la școală cu plăcere și profesorii să-i iubească și să acționeze din inimă cu ei”, a mai spus Cătălina.

Totodată, influencerița Marina Mîndru a notat: „Cred că ești onorat dacă ajungi la așa eveniment. Oamenii cu renume mondial au venit la noi la Chișinău să-și împărtășească cunoștințele cu noi și să ne arate nouă cum trebuie să facem. Eu sunt pentru prima dată în acest restaurant și este foarte frumos, totul e instagramabil, este totul foarte bine stilizat. Ai așa o senzație că nu te afli în Chișinău, dar undeva peste hotarele țării”.

„A fost fenomenal pentru că, am înțeles despre psihologia relațiilor personale și cum influențează acestea relațiile de business și cât de mult înseamnă echilibrul ăsta dintre viața noastră personală și ceea ce facem în prezent. Avem o clasă de antreprenori interesanți și asta este o chestie optimistă pentru viitorul țării”, a spus jurnalista Rodica Ciorănică.

După 15 ani, Alex Yanovsky a revenit în Republica Moldova. Omul de afaceri a recunoscut că a rămas plăcut surprins de locaţia în care a avut loc evenimentul. „Eu am fost cu 15 ani în urmă, dar acum orașul s-a schimbat foarte mult, este mult mai frumos, parcă este alt oraș. Mă simt minunat pentru că oamenii sunt foarte ospitalieri și este foarte confortabil. Noi am vorbit despre business, într-un cerc de oameni de afaceri”, a menționat acesta.

Invitaţii speciali au savurat şi meniul variat care îmbină tradiţia cu tendinţele moderne.

Vadim Millioner a spus: „Vom avea o cină extraordinară aici, unii dintre speakeri deja a treia oară mănâncă steak, deoarece este extraordinar”.

Eugen Isachenko a adăugat: „Ador mâncarea de aici pentru că, ea este mereu pregătită cu iubire și asta este o calitate a oamenilor de aici”.

Katy Rain - 4 destinații în 5 zile! Unde și alături de cine a călătorit interpreta: „Voia de mult timp să...” - VIDEO

Situat într-un colţ pitoresc al oraşului, restaurantul este înconjurat de un peisaj natural de poveste. „Locația este superbă și ne-am simțit foarte bine”,  a concluzionat Cătălina Pojoga.

*Acest articol este un produs comercial.