Moldindconbank și-a deschis ușile în orașul Tvardița pentru a fi mai aproape de clienții săi. Sucursala este amplasată pe strada Mihail Frunze 1.

Publicat:06.07.2024, 10:36

Acum, localnicii în mare parte etnici bulgari, au acces rapid la serviciile Moldindconbank.

Tzvetanka KROUMOVA, PRIM-VICEPREȘEDINTELE MOLDINDCONBANK: ”Pentru noi, deschiderea agenției la Tvardița este mai mult un proiect social, pentru că o facem pentru locuitorii Tvardiței, dar și pentru business. Totuși în primul rând, o facem pentru oameni, pentru că nu au destul acces la serviciile bancare.” 

Maya DOBREVA, AMBASADORUL BULGARIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA: ”Când ai o filială ca asta aici, nu este nevoie să mergi în alte orașe pentru servicii bancare necesare. Este o investiție mare și sper ca aceasta să reprezinte începutul unei dezvoltări continue a orașului.”

 Cu un design modern și profesioniști implicați, sucursala îi invintă pe clienții din Tvardița la o intercațiune prietenoasă și deschisă în efectuarea operațiunilor bancare.

Radu HABAȘESCU, DIRECTORUL REGIONAL SUD AL MOLDINDCONBANK: ”Pentru locuitorii din Tvardița este foarte important pentru că este unica entitate bancară care prestează servicii bancare aici pe loc. Datorită faptului că banca se dezvoltă permanent, are tot spectrul de produse, această subdiviziune va permite cetățenilor să beneficieze de toate serviciile.”

 Moldindconbank deține cea mai mare rețea de unități bancare din Republica Moldova.

 

*Acest articol este un produs comercial