Intr-o celebrare a bucatariei moldovenesti, a produselor locale si a vinurilor distinse, Restaurantul Butoias este incantat sa anunte lansarea evenimentului sau lunar, „Cina Gastronomica cu Arome Autohtone”.

Publicat:15.11.2023, 12:30

Initiativa isi propune sa evidentieze rafinamentul gastronomiei moldovenesti prin prezentarea de meniuri meticulos concepute, asociate cu cele mai bune vinuri de la producatori locali renumiti.

Detalii Eveniment:

Data: 17 noiembrie

Ora: 19:00

Locatie: Restaurantul Butoias

Meniul exclusiv semnat de Brand Chef Andrei Latul si Somelier Vladimir Gurievschi:

- Panna Cotta de Vinete si Mere;

- Sanzielele 2022, Alb Sec;

- Placinta cu Conopida si Sos de Ciuperci;

- Rara Neagra Rose 2022, Roz Sec;

- Ficat de Iepure cu Dulceata de Gutuie si Jeleu de Mere;

- Rara Neagra 2020, Rosu Sec;

- Somn cu Morcov in Trei Texturi;

- Orange Wine Chardonnay 2021;

- Limba de Porc cu Crema de Ardei la Cuptor;

- Sfaditele 2020, Rosu Sec;

- Gutuie cu Jeleu de Trandafiri si Crema de Frisca;

- Spumant Rose, Roz Demisec.

Aceasta experienta culinara extraordinara va fi completata de muzica live, promitand o seara plina de rafinament si descoperiri culinare.

Rezervari: Pentru a participa la acest eveniment exclusiv, va rugam sa sunati la 078999973 sau pe iTiket.md.

Restaurantul Butoias va invita sa savurati aromele Moldovei intr-o calatorie gastronomica memorabila. Alaturati-va noua pentru o seara plina de gusturi exceptionale si ospitalitate moldoveneasca!

Urmariti-ne pentru mai multe actualizari privind evenimentele gastronomice viitoare si promotiile noastre.

Pofta buna! 

*Acest articol este un produs comercial