Dezbaterile electorale “Eu vreau să fiu președinte” au continuat și astăzi la PRO TV. Lorena Bogza i-a invitat joi pe candidații independenți Natalia Morari și Tudor Ulianovschi. Aceasta a fost ultima rundă de dezbateri.

Ultimul update: 17.10.2024, 17:51 Publicat:17.10.2024, 17:51

În locul candidatului independent Natalia Morari, a fost reprezentantul ei, Ion Lupan.

Emisiunea de dezbateri a fost realizată în parteneriat cu Asociația Promo Lex, Radio Europa Liberă, Newsmaker și Privesc.eu. 

La dezbateri au fost așteptați toți concurenții electorali înscriși în cursa pentru prezidențiale, iar gazda emisiunii promite cele mai fierbinți și interesante întrebări. Candidații au fost prezenți în studiou în ordinea tragerii la sorți. 

Emisiunile au fost difuzate în direct de luni până joi, imediat după știrile de la ora 17. 

În cursa prezidențială s-au înscris 11 candidați: Alexandr Stoianoglo, Maia Sandu, Renato Usatîi, Vasile Tarlev, Irina Vlah, Ion Chicu, Andrei Năstase, Octavian Țicu, Victoria Furtună, Tudor Ulianovschi și Natalia Morari. 

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.