Italia, campioana europeană în exercițiu, s-a impus, sâmbătă, cu emoții, la debutul în cadrul Grupei B de la EURO 2024, după 2-1 în fața Albaniei, într-un meci disputat la Dortmund, scrie știrileprotv.ro.

Publicat:16.06.2024, 10:40

Partida de la Dortmund a început cu surpriza furnizată de albanezi. Era secunda 23 când Nedim Bajrami intercepta o pasă a lui Dimarco şi îl învingea pe portarul Donnarumma, deschizând scorul şi marcând cel mai rapid gol din istoria turneelor finale Euro. Italienii au ripostat în minutul 11, prin golul egalizator, reuşit de Alessandro Bastoni cu o lovitură de cap. După numai cinci minute, Nicolo Barella a prins un voleu superb de la 25 de metri şi a adus Italia în avantaj, 2-1. Până la pauză, portarul albanez Strakosha a avut o intervenţie excelentă în faţa lui Frattesi, respingând şutul acestuia din minutul 33.

În partea secundă, Chiesa a trimis pe lângă poartă, dn poziţie bună, în minutul 60, iar Donnarumma a intervenit în minutul 90 la şutul lui Manaj, iar deţinătoarea trofeului continental, Italia s-a impus cu 2-1, după ce jucătorii săi au cam tras de timp pe finalul meciului, notează News.ro.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.