Echipa naţională a Spaniei a învins sâmbătă, la Berlin, scor 3-0, echipa naţională a Croaţiei, într-un meci din cadrul grupei B a turneului final Euro 2024, scrie știrileprotv.ro.

Publicat:16.06.2024, 10:48

Meciul s-a încheiat.

Min. 80 –  Bruno Petkovic ratează penalty. Același jucător al Croației primeşte o pasă decisivă și înscrie, dar golul este anulat de VAR pentru ofside.

Min. 56 – Festival de ratări în careul Spaniei. Josip Stanisic (Croația) șutează foarte puternic pe jos, dar apărarea Spaniei respinge la limită.

Min. 52 – Lamine Yamal, tânărul de 16 ani al Spaniei ratează în debutul reprizei secunde. 

Min. 45+3 – Spania se distanțează pe tabela de marcaj. Daniel Carvajal face 3-0 după ce primește o pasă perfectă în careu.

Min. 32 – Fabian Ruiz face doi la zero pentru Spania. După ce s-a distrat cu apărarea Croației.

Min. 29 – Spania deschide scorul prin Alvaro Morata care înscrie de la marginea careului după ce primește o pasă foarte bună.

Min. 10 – Nico Williams (Spania) execută modest faza fixă. Șut peste poartă pentru iberic.

Min. 7 – Primul șut pe poartă a fost a lui Alvaro Morata (Spania) care scapă de un adversar și șutează pe jos de la distanță medie spre colțul drept al porții.

Min.1 - A început meciul. 

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.