Speranțe arzătoare la Munchen, acolo unde mii de români sunt cu sufletul la gură pentru meciul dintre România și Olanda. Zidul Galben al României va înfrunta în această seară de la ora 19, Marea Portocalie a Olandei. În timp ce fotbaliștii vor fi pe teren, suporterii se vor duela în tribune în aplauze și încurajări.

Publicat:02.07.2024, 20:36

Mii de români au pus deja stăpânire pe Munchen, în așteptarea meciului de la EURO.

Cosmin STAN, REPORTER PROTV BUCUREȘTI: “ Chiar dacă a plouat, românii nu s-au lăsat duși din Piața Centrală și au scandat încontinuu toată seara. Sunt încrezători că România va câștiga în meciul cu Olanda. ”

Reporter: Nu vă sperie ploaia?
Suporter: „Nu, nu. Din contră, ne ambiționează mai tare pentru meci”.

Indiferent de scorul la care se gândește fiecare, un lucru este cert în ochii suporterilor, România va fi câștigătoare.

Suporter:„ O să fie 1-1 și o să batem la penalty-uri. Am venit 40 de mii când nimeni nu credea că o să batem Ucraina, acum am venit din nou și o să batem”.

Suporter:„Sper să batem cu 1-0, 2-1 și să fie ce trebuie. Trebuie să fim uniți”.

Băiețel: „O să fie amuzant. 2-1 pentru România”.

Cât despre biletele pentru partida din aceasta seară, unii au reușit să obțină un loc în tribune pe ultima suta de metri.

Femeie: „E visul meu din copilărie să ajung la un Campionat European. Superb. Am venit cu avionul de la Sibiu și am luat repede biletele. Ne gândeam că nu o să mai prindem”.

Suporter: „Avem bilete. Am găsit prin niște prieteni, cunoștințe”.

Suporterii români parcă sunt mai hotărâți ca niciodată să susțină generația de suflet și speră la o victorie. Meciul din optimi dintre România și Olanda se joacă în acestă seară la Munchen, cu începere de la ora 19.00.