Cadavrul lui Alexei Navalnii a fost predat mamei sale. A anuntat purtatorul de cuvant al familiei disidentului, precizand ca detaliile despre inmormantarea lui Navalnii vor fi anuntate in curand deoarece nu se stie daca autoritatile ruse vor permite ca funeraliile sa fie publice. 

Ultimul update: 24.02.2024, 17:49 Publicat:24.02.2024, 17:49

Trupul opozantului rus Aleksei Navalnii, pe care familia acestuia il cere de peste o saptamana, a fost predat astazi mamei sale, Liudmila Navalnaia. Decizia apare dupa ce mamei lui Navalnii i s-a dat un ultimatum, dar si dupa ce azi dimineata intr-un nou mesaj video Iulia Navalinaia i-a cerut liderului rus Vladimir Putin, pe care il acuza ca i-a omorat sotul, sa elibereze trupul neinsufletit al acestuia.

Iulia NAVALINAIA, SOTIA LUI NAVALINII: ”Dati-ne-l pe Alexei fara nicio conditie. L-ati torturat viu, iar acum continuati sa il torturati mort. Va bateti joc de ramasite. Nu poti sa iti bati joc mai mult de atat.”

Mesajul sau vine dupa ce autoritatle ruse au amenintat ca-l vor ingropa pe Navalinii, daca familia nu accepta sa nu faca o inmormantare publica. Dar si dupa ce echipa politicianului a anuntat ca este gata sa ofere o recompensa de 20 de mii de euro, celui care va oferi informatii despre moartea lui Alexei Navalnii, care a decedat pe 16 februarie intr-o inchisoare din Siberia, in care isi ispasea pedeapsa.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.