Situație greu de imaginat în Brazilia. O femeie a venit cu un bărbat mort într-un scaun cu rotile la bancă și a încercat să-l facă să semneze pentru a obține un împrumut. Femeia, care susține că ar fi nepoata bătrânului de 68 de ani, a fost reținută. Vă avertizăm că umrmează imagini care vă pot afecta emoțional.

Publicat:18.04.2024, 20:27

Imaginile publicate de presa braziliană arată cum femeia îi spune bărbatului să țină stiloul în mână și să semneze un act. Acesta din urmă însă, nu îi răspunde, iar capul acestuia se balansa. 

Angajaţii băncii au devenit suspicioşi deoarece capul bărbatului continua să cadă pe spate atunci când femeia a încetat să îl mai ţină, aşa că au chemat poliţia, care a arestat-o pe loc sub acuzaţia de fraudă.

Avocatul femeii a susţinut că bărbatul a murit la bancă, dar o analiză medico-legală a stabilit că acesta murise mai devreme, în timp ce era întins în pat.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.