Kate, prinţesa de Wales, soția printului William al Marii britanii a participat azi la parada organizată de Ziua Regelui. A fost prima sa apariție publică din acest an după ce a fost diagnosticată cu cancer. Într-un mesaj postat aseară pe rețelele sociale, Kate spune că tratamentul său este în curs și va mai continua câteva luni. 

Publicat:15.06.2024, 19:36

Alaturii de copii Catherine, prinţesa de Wales, a sosit la Palatul Buckingham pentru parada oficială organizată cu ocazia zilei de naştere a regelui.

Ulterior prinţesa de Wales a fost surprinsă într-o trăsură alături de cei trei copii ai săi. Această a zâmbit și a salutat mulțimea.

Mai târziu Kate s-a alăturat regelui, prinţului de Wales şi altor membri ai familiei regale la balconul Palatului Buckingham pentru o paradă aviatică.

De câteva luni, prințesa, în vârstă de 42 de ani face chimioterapie, după ce a aflat că are cancer.„Învăţ cum să am răbdare, mai ales în faţa incertitudinii”, a scris prinţesa de Wales într-un mesaj publicat aseară. Ea spune că tratamentul va mai dura câteva luni, iar acum are zile bune şi zile rele. Soţia prinţului moştenitor William nu a mai fost văzută în public de la Crăciun. Regele Charles al III-lea a participat şi el la evenimentul de azi în ciuda faptului că este la rândul lui supus unui tratament pentru cancer.

Trooping the Colour este o parada militară anuală organizată în centrul Londrei pentru a marca ziua de naştere oficială a monarhului britanic. Cu toate acestea, ziua de naştere reală a lui Charles este în noiembrie.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.