Zi de doliu în lumea muzicii. Cântărețul Liam Payne, fost membru al trupei One Direction,  a decedat la vârstă de 31 de ani. Acesta a fost găsit mort în faţa unui hotel din capitala argentiniană, Buenos Aires, după ce a căzut de la etajul al treilea al clădirii.

Publicat:17.10.2024, 15:54

Incidentul a avut loc la un hotel de pe strada Costa Rica din cartierul Palermo. Poliția a intervenit în urma unui apel la 911 care raporta prezența unui bărbat agresiv, posibil sub influența drogurilor sau alcoolului. Angajaţii de la ambulanţă au confirmat ulterior decesul cântăreţului, care a fost găsit într-o curte interioară a hotelului, potrivit relatărilor de presă.

La scurt timp mulţi fani s-au adunat în  în faţa intrării în hotelul. Ei au aprins lumânări și au cântat piesele artistului.

„Eram în camera mea cand sora mi-a spus că „Liam a murit”. Nu îmi venea să cred, dar totul a fost confirmat apoi. El avea 30 de ani și un fiu de 7 ani.”

 Colegii de breaslă au venit și ei cu o reacție după anunțul tragic, iar fanii au publicat mii de filmulețe video.

Trupa One Direction este un produs al emisiunii de televiziune "The X Factor" care a devenit unul dintre cele mai bine vândute din lume de la apariția sa, în 2010. În octombrie 2016, membrii grupului, pe atunci toţi în vârstă de aproximativ douăzeci de ani, au anunţat că iau o pauză nedeterminată, asigurând, totuşi, că doresc să continue. Nu s-au mai reunit niciodată pe scenă sau în studio.. 

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.