Flacăra olimpică a ajuns pe covorul roșu de la Cannes. Aceasta a fost purtată de un grup de sportivi îmbrăcați în ținute de gală. La cea de-a 77-a ediție a festivalului a fost prezent și unul dintre cei mai cunoscuți actori români de la Hollywood. El a fost ovaționat timp de 8 minute, după proiecția „The Apprentice”. În acest film, îl interpretează pe fostul președinte american Donald Trump.  

Publicat:22.05.2024, 21:53

Pe muzica lui Vangelis din filmul „Carele de Foc„ 4 sportivi și-au făcut apăriția pe covorul roșu de la Cannes, fiind aclamați de public.

Cu această ocazie a fost proiectat în cursul serii și filmul documentar „Olimpice! Franța Jocurilor”.

A urcat treptele Palatului Festivalului e la Cannes și actorul de orgine română Sebastian Stan. Acesta a apărut zâmbitor pe covorul roșu alături de colegii din distribuția filmului ”The Apprentice” unde îl interpretează pe fostul președinte american Donald Trump.  Actorul a ridicat pumnul spre cei prezenți - un gest făcut adesea de Donald Trump.

Sebastian Stan joacă rolul lui Trump în tinerețe când, în anii '80, şi-a ridicat un imperiu imobiliar la New York. Filmul prezintă ascensiunea lui Trump la putere. Echipa de campanie a fostului președinte a spus că este  "gunoi de film" și amenință cu un proces. Filmul - care a intrat în competiția pentru Palme d'or - și actorul protagonist au avut parte de ovații în picioare, timp de 8 minute, după proiecție.
Marele castigator al festivalului de la Cannes, cel care va primi premiul Palme d`Or, va fi desemnat pe 25 mai.