Intrarea în 2025 s-a făcut cu fast, chiar dacă în multe locuri de pe glob situația rămâne tensionată. Focurile de artificii și petrecerile în aer liber au dat tonul sărbătorii. Primele care au intrat în noul an au fost insulele din Pacific, apoi, rând pe rând, Noua Zeelandă, Australia, Coreea de Nord și de Sud, Japonia și China. Respectând tradiția, Sydney s-a remarcat cu cel mai spectaculos foc de artificii de până acum.
La miezul nopții, muzica s-a revărsat odată cu un magnific spectacol pirotehnic organizat în portul Sydney. Focurile de artificii, pe cât de numeroase, pe atât de variate, au luminat podul și binecunoscuta clădire a operei.
Thailanda a întâmpinat anul 2025 cu focuri de artificii ecologice realizate din orez lipicios.
Cel mai înalt zgârie-nori din lume, Burj Khalifa din Dubai, a fost decorul unuia dintre cele mai remarcabile spectacole de lumini și artificii din lume.
Focurile de artificii din noaptea de Anul Nou de la Londra au fost lansate la mizeul nopții, în ciuda îngrijorărilor legate de vânturile puternice.
Parisul a încheiat un 2024 memorabil cu tradiționala sa numărătoare inversă și cu un spectacol de artificii pe Champs-Elysées.
La New York căderea bilei în Times Square a marcat trecerea în Noul An.
Siria a sărbătorit primul său An Nou de la înlăturarea dictatorului Bashar Al Assad după mai bine de 43 de ani de guvernare a familiei sale.
În Georgia zeci de mii de oameni au amenajat o masă imensă de Anul Nou pe Bulevardul Rustaveli din Tbilisi în faţa parlamentului.
Printre cei care au ales să sărbătoreasă protestând a fost și al cincilea președinte al Georgiei Salome Zurabișvili.
În China de Revelion, a fost organizat cel mai mare show cu drone.