Nordul Italiei este sub ape. Peste doua mii de oameni au fost evacuati dupa o ploaie torentiala care a durat cateva ore, insa a facut prapad. Zeci de kilometri de drumuri au fost acoperite cu suvoaie, iar in unele zone circulatia trenurilor a fost suspendata. Cel putin doua persoane au murit, iar patru sunt date disparute. 

Publicat:17.05.2023, 16:31

Un nou val de ploi torentiale a lovit Italia, provocand inundatii, unele dintre ele severe. Regiunea de vacanta Emilia-Romagna a fost deosebit de grav afectata. Raurile au iesit din albie in numeroase orase si mii de oameni au trebuit sa fie evacuati din casele lor. 

Zeci de kilometri de drumuri au fost acoperite cu suvoaie, iar echipele de salvare au survolat zona cu elicoptere pentru a verifica daca sunt oameni blocati in masini. 

Valul proaspat al vremii extreme vine dupa ce Emilia Romagna a fost lovita de furtuni care s-au soldat cu doi morti la inceputul lunii. Este pericol mare de inundatii si in Venetia, unde autoritatile locale au anuntat ca vor construi un dig mobil pentru a proteja orasul.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.