O femeie de 60 de ani din provincia Buenos Aires a câștigat un concurs de frumusețe și s-a calificat pentru Miss Argentina, care va determina candidata țării la Miss Univers. Începând cu acest an, competiția nu se mai adresează doar femeilor cu vârste cuprinse între 18 și 28 de ani. Astfel, regulile spun că pot participa și concurente mai mature.

Publicat:25.04.2024, 19:36

Alejandra Rodríguez avocată și jurnalistă a câștigat de curând titlul de Miss Buenos Aires și astfel s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina. Nimic ieșit din comun dacă femeia nu ar avea vârstă de 60 de ani.

Concurența a fost acerba, la concurs fiind înscrise zeci de femei foarte tinere. Alejandra Rodríguez însă a reușit să le detroneze pe toate. 

Alejandra RODRIGUEZ, MISS BUENOS AIRES: "Cred că partea cea mai importantă este că am fost selectată și am 60 de ani. Acest lucru se datorează faptului că concursul din acest an va fi primul din întreaga istorie a Miss Univers care este pe deplin incluziv. Aceasta înseamnă că femeile de toate vârstele, toate caracteristicile fizice, toate înălțimile au putut să participe și asta este ceva nou și ceea ce provoacă această senzație.”

Vorbind despre aspectul ei și despre cum reușește să arate atât de bine la vârsta ei, Alejandra Rodríguez a spus că se antrenează de trei ori pe săptămână și încearcă să mănânce cât mai sănătos posibil.

Alejandra RODRIGUEZ, MISS BUENOS AIRES: "Am început să lucrăm în urmă cu două luni, de la data înscrierii, și am lucrat nu doar la exterior, ci și la interior, ne pregătim, studiem.”

Aspectul tineresc al femeii de 60 de ani a stârnit deja o dezbatere aprinsă online, mulți declarându-se uluiți și spunând că arată mai tânără cu cel puțin 20 de ani față de vârsta pe care o are. De asemenea, oamenii spun că are șanse mari în următoarea etapă în cursa pentru Miss Univers, concursul Miss Argentina.

Alejandra RODRIGUEZ, MISS BUENOS AIRES: ”Acum reprezint provincia Buenos Aires, iar dacă voi câștiga, voi reprezenta Argentina în Mexic.”