Pompierii australieni au pozat la bustul gol, cu animale în brațe, pentru calendarul din 2025. Deocamdată au fost făcute publice imagini din culise, surprinse la ședințele foto. Calendarele, foarte populare, vor fi puse în vânzare luna viitoarea și e de așteptat să se epuizeze rapid, ca în fiecare an. Sumele strânse vor fi donate unor organizații caritabile.

Publicat:18.09.2024, 20:57

Pentru ediția din 2025 a unui calendar deja popular, pompierii australieni și-au ales o recuzită care i-a eclipsat, în ciuda trupurilor sculptate parcă în piatră. Au pozat ținând în brațe animale, unul mai drăgălaș ca altul: ursuleți koala, suricate, iepuri sau lemuri.

Pompierii sunt aleși cu atenție pentru a face parte din acest proiect. Clipurile video din culisele ședinței foto au fost deja publicate, stârnind admirația publicului.    

Calendarul, care va fi pus în vânzare luna viitoare, se așteaptă să se epuizeze rapid, așa cum s-a întâmplat în anii anteriori. Această popularitate se datorează atât conținutului atractiv, cât și bunelor intenții ale celor implicați. Sumele strânse din vânzarea calendarului vor fi donate unor organizații caritabile.