La o zi după ce presa britanică a scris despre îngrijorările privind sănătatea precară a regelui Charles al III-lea, palatul Buckingham a anunțat că starea de sănătate a monarhului este foarte încurajatoare. Iar săptămâna viitoare acesta își va începe activitățile. 

Publicat:27.04.2024, 20:10

Aseară palatul Buckingham a publicat o poză cu monarhul alături de soția sa. Cei doi au împlinit ieri 19 ani de căsătorie. Imaginea este însoțită de un text în care se anunță că Charles al III-lea va vizita marți un centru de luptă împotriva cancerului. Se pare că echipa sa medicală este foarte încurajată de progresele înregistrate. 

De la anunţarea diagnosticului de cancer, la începutul lunii februarie, suveranul britanic şi-a anulat toate angajamentele publice oficiale, continuând în acelaşi timp să îndeplinească anumite funcţii oficiale sau să onoreze anumite reuniuni într-un cadru restrâns.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.