Saxofonul este la modă în rândul fanilor la EURO 2024. Un artist din Germania a ajuns viral pe internet, deoarece reușește să adune sute de oameni în jurul său de fiecare dată când începe să cânte la saxofon, distrându-se pe ritmuri populare în lumea fotbalului.

Publicat:23.06.2024, 18:07

O boxă cu amplificator și un saxofon – atât este suficient pentru a înnebuni o mulțime de oameni. Andre Schnura dă un plus de culoare acestui Campionat European, deoarece zonele destinate fanilor învie atunci când ia saxofonul în mână.

Artistul care cântă la tot felul de petreceri a devenit popular pe TikTok și Instagram, unde adună milioane de vizualizări la filmulețele sale.

Îmbrăcat în tricoul legendarului neamț Voller și cu ochelarii de soare pe ochi, Andre oferă culoare sărbătorii fotbalistice, spunând că vrea să facă saxofonul popular. El a cântat în Munchen și Stuttgart, unde naționala Germaniei a jucat primele două meciuri de la EURO. Microbiști din diferite țări au dansat neîncetat.

Cu sigurnață, Andre a ajuns la Frankfurt, unde reprezentativa Germaniei va juca în această seară cu Elveția ultimul meci al grupei A. Mai în glumă, mai în serios, internauții vor să inițieze o petiție ca saxofonistul să cânte la concertul dinaintea finalei EURO 2024, acolo unde a devenit un fenomen.