Un pasager a murit și cel puțin 30 au fost răniți într-un zbor Londra-Singapore, în urma unor turbulenţe puternice. Aeronava a coborât 1800 de metri în 3 minute. Avionul era un Boeing 777 şi a aterizat de urgenţă la Bangkok.

Publicat:21.05.2024, 22:10

Imaginile arată oamenii panicați, iar la un moment dat avionul parcă este lovit, iar oamenii sunt aruncați de pe scaune. Totul s-a întâmplat cu o oră și jumătate înainte de a ajunge la destinație, astfel aerovana a fost nevoită să aterizeze de urgență pe aeroportul din Bangkok.

Clipul video filmat ulterior arată lucruri împrăștiate pe jos în salonul avionului.

Alte imagini publicate de reporterii aflați la fața locului arată vehicule de urgență aliniate la aeroport. La bordul avionului Boeing 777 operat de Singapore Airlines erau 211 pasageri și 18 membri ai echipajului, potrivit companiei. Deocamdată, nu este clar ce s-a întâmplat exact. Există unele sugestii că zborul a intrat într-un gol de aer înainte de a fi nevoit să facă această aterizare de urgenţă.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.