Deputatii PAS il acuza pe presedintele, Igor Dodon, ca nu retrage trupele rusesti de pe teritoriul tarii noastre si ca este influentat de Rusia si Tiraspol.

Publicat:13.07.2020, 11:02

Mihai POPSOI, DEPUTAT PAS: "Actuala guvernare, presedintele vb despre suveranitate si ca ar fi garantul Constitutiei, iar cand vine vorba despre prezenta militarilor, ia apa in gura si se face ploua. 

Ambasadorul rus a spus ca armata rusa n-are de gand sa se retraga din Transnistria, iar Igor Dodon trebuie sa taca si sa inghita.

Krasnoselki a instalat 37 de posturi ilegale care acum impiedica circulatia cetatenilor. Dodon tace si inghite. Este dependent de Rusia  si Tiraspol pentru ca acolo ii sunt voturile.

Pacificatorii care stau inarmati si sperie oamenii trebuie sa aiba o misune civila. De cand Soigu a promis ca se va face ceva cu munitiile, iar acum nu sunt conditii pentru retragerea trupelor rusesti, Dodon nu vine cu nicio reactie.

S-a ajuns sa se cedeze teritoriul. El este gata sa tradeze pe oricine din aceasta tara, pentru care nevoie de voturile de acolo".