Vice-presedintele Parlamentului, Alexandru Slusari, ii acuza pe presedintele Igor Dodon si pe ministrul Economiei si Infrastructurii, Anatol Usatii, de trucarea licitatiilor ce tin de reabilitarea drumurilor. Slusari i-a cerut miercuri lui Usatii sa prezinte explicatii publice.

Publicat:15.01.2020, 19:44

Intr-o scrisoare adresata lui Anatol Usatii, Slusari mentioneaza, cu referinta la surse demne de incredere, ca ministrul Economiei si Infrastructurii, Anatol Usatii, a dispus sa lanseze licitatii pentru lucrarile de reabilitare a drumurilor in regim urgent, la indicatia directa a Presedintelui Dodon, ca in luna martie sa inceapa lucrarile respective, desi Administratia de Stat a Drumurilor a propus sa fie respectata legislatia si sa fie organizate licitatiile intr-un regim transparent cu invitarea companiilor mari din Uniunea Europeana si alte tari.

Slusari l-a acuzat pe Usatii ca l-ar interesa doar ca totul sa se intample cat mai repede, castigatorii ar fi fost desemnati, iar Dodon ar fi inclus in agenda sa pentru luna martie o vizita a santierelor.

CITESTE MAI DEPARTE PE: ANTICORUPTIE.MD