Prim-ministrul țării, Dorin Recean, se află la Atena. Acesta a susținut un discurs la Forumul Economic anual, organizat de publicația „The Economist”. În cadrul discursului, șeful Excutivului i-a invitat pe toți cei prezenți să ne viziteze țara.

Publicat:02.07.2024, 14:27

„Republica Moldova construiește Europa acasă. Noi avem un plan de dezvoltare națională clar și definit, care să transforme Republica Moldova într-un stat european și prosper pentru fiecare cetățean.

Extinderea Uniunii Europene în Europa de Est și Balcanii de Vest este o investiție în pace și securitate pentru noi, dar și viitoarele generații.

În țară, noi întărim instituțiile democratice, asigurăm pacea și securitatea, și creăm oportunități de dezvoltare pentru cetățeni și investitori”, sunt declarațiile făcute de Recean.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.